• WoodWorkWesseling
  • WoodWorkWesseling

Serveerplank, Tapasplank 20cm x 35cm met zwart leren band

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Slanke snijplank met sapgeul en lederen band. Deze plank is gemaakt uit 1 stuk massief beukenhout waardoor er ook geen lijm gebruikt is.

Elke plank wordt zorgvuldig geselecteerd en met veel aandacht gevormd. Elke hoek wordt afgerond, zijkanten netjes gefreesd waarna de plank fijn wordt afgewerkt door een intensief schuurproces. Als de plank goedgekeurd is komt er het officiële WoodWorkWesseling logo op te staan. Die wordt er ingebrand met een laser zodat het lang meegaat en ook in aanraking mag komen met etenswaren. Om het hout te beschermen en zijn mooie diepe kleur te geven wordt het als laatste voorzien van een laagje natuurlijke olie die in aanraking mag komen met etenswaren. Het eindresultaat is een gladde en zachte plank die heerlijk aanvoelt.

Gebruiksaanwijzing
Wanneer de plank uit de verpakking is gehaald is hij gelijk klaar voor gebruik. Hout blijft een natuurproduct en kan kleine noesten, imperfecties en verschillende kleursamenstellingen en houttekeningen bevatten. Het doet niet onder aan kwaliteit, maar dan weet u wat u kan verwachten. Geen plank is hetzelfde. Graag de snijplank met de hand afwassen en niet in de vaatwasser reinigen. De vaatwasser zorgt er voor dat het hout langdurig wordt blootgesteld aan warmte, vocht en afwasmiddelen en daar kan hout niet goed tegen. Na het afwassen gelijk goed drogen en laat de plank daarna rondom aan de lucht verder drogen totdat alles er droog uitziet voordat u de plank opbergt.


Onderhoud
Wanneer de plank dof wordt qua uiterlijk en kleur voorzie het van een nieuwe laag olie. De olie beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf.

Productdetails
100% Beukenhout (niet gelijmd)
Logo is lasergegraveerd
Afmetingen: 35x20x1,7 cm
Is voorzien van een laag natuurlijke olie die in aanraking mag komen met etenswaren.