• WoodWorkWesseling
  • WoodWorkWesseling

Robuuste snijplank met sapgeul en handvaten 25x35x3,5cm

€ 35,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 4 dag(en)

Beschrijving

hoogwaardige robuuste snijplank. Met sapgeul en ingefreesde handvaten.Elke snijplank wordt zorgvuldig geselecteerd en met veel aandacht gevormd. Elke hoek wordt afgerond, zijkanten netjes gefreesd waarna de plank fijn wordt afgewerkt door een intensief schuurproces. Als de plank goedgekeurd is komt er het officiële WoodWorkWesseling logo op te staan. Die wordt er ingebrand met een laser zodat het lang meegaat en ook in aanraking mag komen met etenswaren. Om het hout te beschermen en zijn mooie diepe kleur te geven wordt het als laatste voorzien van een laagje natuurlijke olie die in aanraking mag komen met etenswaren. Het eindresultaat is een gladde en zachte plank die heerlijk aanvoelt.

Gebruiksaanwijzing
Wanneer de snijplank uit de verpakking is gehaald is hij gelijk klaar voor gebruik.

Graag de snijplank met de hand afwassen en niet in de vaatwasser reinigen. De vaatwasser zorgt er voor dat het hout langdurig wordt blootgesteld aan warmte, vocht en afwasmiddelen en daar kan hout niet goed tegen. Na het afwassen gelijk goed drogen en laat de plank daarna rondom aan de lucht verder drogen totdat alles er droog uitziet voordat u de plank opbergt.


Onderhoud
Wanneer de plank dof wordt qua uiterlijk en kleur voorzie het van een nieuwe laag olie. De olie beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf.

Productdetails
100% Beukenhout
Logo is lasergegraveerd
Afmetingen: 35x25x3,5 maten kunnen 0,5 tot 1 cm afwijken
Is voorzien van een laag natuurlijke olie die in aanraking mag komen met etenswaren.