• WoodWorkWesseling
  • WoodWorkWesseling

Babygym (zonder speeltjes)

€ 195,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 14 dag(en)

Beschrijving

Ontdek de perfecte mix van kwaliteit en natuurlijke eenvoud met onze 100% natuurlijke houten babygym. Elk stuk is met zorg vervaardigd uit massief beukenhout, gekozen vanwege zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Deze babygym belichaamt vakmanschap en is ontworpen om jouw kleintje te ondersteunen tijdens hun ontdekkingstocht en ontwikkeling.


Het gebruik van massief beukenhout garandeert niet alleen een robuuste kwaliteit maar biedt ook een veilige en natuurlijke omgeving voor je baby om te verkennen, omdat beukenhout een natuurproduct is dat niet splintert. De babygym is in hoogte verstelbaar, waardoor hij meegroeit met je kindje en verschillende ontwikkelingsfasen ondersteunt, van de eerste grijpbewegingen tot het stimuleren van hand-oog coördinatie.


De eenvoudige, minimalistische esthetiek van de houten babygym past perfect in elk interieur en voegt een vleugje rustieke charme toe aan de babykamer. Bovendien is het 100% natuurlijke materiaal niet alleen aantrekkelijk voor het oog, maar ook veilig voor je kindje.


Beleef quality time met je baby terwijl ze hun zintuigen ontwikkelen en de wereld om hen heen verkennen met onze hoogwaardige, in hoogte verstelbare houten babygym - een tijdloos stuk dat de groei van je kleintje begeleidt in een veilige en natuurlijke omgeving.


Belangrijkste features:

  • In hoogte verstelbaar
  • 100% natuurlijk (puur beukenhout met een beschermlaagje van natuurlijke tungolie)
  • Inklapbaar
  • Ergonomisch ontwerp waardoor de speeltjes niet snel verschuiven


Afmetingen:

Lengte: 60 cm

Breedte: 50cm

Hoogte: instelbaar tot 55cm hoog

Diameter draagstok: 2,5 cm