• WoodWorkWesseling
  • WoodWorkWesseling

Robuuste bloemen snijplank kunst inclusief standaard 25x35x4cm

vanaf € 69,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Deze bloemen snijplank is niet alleen om op te snijden. Zet hem nadat je hem gewassen hebt in de bijgeleverde standaard op het werkblad om je prachtige keuken een mooie uitstraling te geven en om hem goed te laten drogen. Houten snijplanken drogen het beste wanneer ze genoeg luchtruimte om zich heen hebben, en waar kunnen ze dat beter dan op het aanrecht van je keuken. Omdat woodworkwesseling staat voor gezondheid en duurzaamheid is er voor gekozen om de koi schildering er met een speciale laser erin te branden. Hierdoor blijft het jaren prachtig en hoef je geen zorgen te maken dat er chemicaliën in uw voedsel terecht komen of in het millieu.


Bekijk de productvideo voor meer informatie: https://www.youtube.com/shorts/XGzJQq2zVaU


Elke plank wordt zorgvuldig geselecteerd en met veel aandacht gevormd. Elke hoek wordt afgerond, zijkanten netjes gefreesd waarna de plank fijn wordt afgewerkt door een intensief schuurproces. Als de plank goedgekeurd is komt er het officiële WoodWorkWesseling logo op te staan. Die wordt er ingebrand met een laser zodat het lang meegaat en ook in aanraking mag komen met etenswaren. Om het hout te beschermen en zijn mooie diepe kleur te geven wordt het als laatste voorzien van een laagje natuurlijke olie. Het eindresultaat is een gladde en zachte plank die heerlijk aanvoelt en lang meegaat.

Gebruiksaanwijzing
Wanneer de plank uit de verpakking is gehaald is hij gelijk klaar voor gebruik.

Graag de snijplank met de hand afwassen en niet in de vaatwasser reinigen. De vaatwasser zorgt er voor dat het hout langdurig wordt blootgesteld aan warmte, vocht en afwasmiddelen en daar kan hout en olie niet goed tegen. Na het afwassen gelijk goed drogen en laat de plank daarna rondom aan de lucht verder drogen totdat alles er droog uitziet voordat u de plank opbergt.


Onderhoud
Wanneer de plank dof wordt qua uiterlijk en kleur voorzie het van een nieuwe laag olie. De olie beschermt het hout tegen invloeden zoals vocht van buitenaf.

Productdetails
100% Beukenhout
Logo is lasergegraveerd
Afmetingen: maten kunnen 0,5 tot 1 cm afwijken

De snijplank is voorzien van een laag natuurlijke olie